Ilska tar allt syre

När jag är förbannad på någon finns det bara en sak jag vill göra: Skriva en text som berättar för hela världen hur dum i huvudet den här personen är.

Efter en hel del träning har jag lärt mig att hålla igen. För jag upptäckte att få personer gillar arga människor. Och ilska tar snabbt allt syre i ett rum.

Så skriv gärna texten för att få ur dig känslorna, men gå sedan och lägg dig. Förhoppningsvis är du på bättre humör när du vaknar. Om du fortfarande är arg har du ändå fått distans till situationen. Därför kan du skriva ett mer nyanserat brev. Eller ringa och prata med personen. Eller bara strunta i saken och göra något roligare.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.