Kundreferenser och citat

Bland mina kunder finns Linköpings universitet, Myresjöhus, Länsförsäkringar, Mjärdevi Science Park, Bonum och Riksbyggen
{

Han är och andas text

Lyhörd, okomplicerad, rak och tydlig. Med TXT-tatueringen på sin hand lever han verkligen upp till sitt offentliga statement. Han är och andas text. Likt Zlatan är fotboll.

Per Vide, sälj- och marknadsansvarig bostad region öst
Riksbyggen

{

Schweizisk armékniv av idéer

Joakim är en människa som tänker fritt. En schweizisk armékniv av idéer. Hans utomordentliga förmåga att destillera ut mening och riktning utifrån spretig information har hjälpt oss strukturera våra marknadsstrategier och göra dem begripliga för andra.

Mattias Engström, vd
Syncore Technologies

{

Sympatisk och vänlig

Joakim är en av de mest kreativa människor jag känner. Han har inga problem med att ta sig an omöjliga uppdrag, snarare tvärtom. Han är en person som siktar längre än stjärnorna och lyckas! En mycket sympatisk och vänlig person.

Melker Wickman, senior UI/UX artist
King

{

Öppen, generös och optimistisk

Joakim är en öppen, ärlig och generös person som arbetar intensivt med mycket optimism. Han skapar ett gott, kreativt arbetsklimat så vi får mycket gjort. Det är kul att samarbeta med honom.

Torbjörn Olsson, vd
Bostadsbolaget i Mjölby

{

Kreativa möten

Joakim är ärlig och personlig på ett sätt som får andra att trivas och bli kreativa i hans sällskap, med en stor portion humor, värme och ett rörligt sinne så skapar han alltid ett bra möte och ett driv framåt. Jag kan varmt rekommendera Joakim till alla former av kreativa möten och långsiktiga samarbeten.

Niklas Jensen, regionchef Mälardalen
Heimstaden Förvaltning

{

Inget är omöjligt

Joakim är en man med tusen förmågor och ett ovanligt stort hjärta. Han är lika hängiven som han är modig, lika målinriktad som galet kreativ. Han kan konsten att lyssna och läsa mellan raderna. Som ingen annan sätter han samman ord till finurliga texter. Men det bästa med Joakim är nog hans inställning att ingenting är omöjligt. Den gör det så fantastiskt roligt att samarbeta med honom.

Charlotte Elisson Larsson, kommunikationschef
Länsförsäkringar Södermanland