Vad andra säger om mig

Får oss att bli bättre

”Vi har nu arbetat tillsammans med Joakim i lite drygt 2 år och han har verkligen lyft vår kommunikation såväl internt som externt. Jag sätter enormt stort värde på Joakims förmåga att ifrågasätta och komma med nya kreativa tankar för att utveckla oss. Han är oerhört produktiv, idérik och får oss att försöka bli ännu lite bättre. Vi har använt Joakim i vårt arbete med vision och varumärkeslöfte, vår webb och externa kommunikation m.m. Det har fungerat fantastiskt bra och Joakim ställer hela tiden krav på oss så att vår resa pågår och får energi till nya landvinningar. Jag kan rekommendera Joakim å det varmaste och har som ambition och vilja att fortsätta vår resa tillsammans med honom!”

– Peter Karlsson, vd och grundare, LearningWell


Ett skrivande i världsklass

”Jag kan starkt rekommendera Joakim Hedström och hans fantastiska förmåga att uttrycka sig i ord. Joakim har en unik förmåga att kombinera ett skrivande som är enkelt och tydligt samtidigt som det är intressant och spännande. Ett skrivande i världsklass helt enkelt.”

– Johan Lindahl, vd och föreläsare, Framgångsrik Försäljning


Okomplicerad och tydlig

”Lyhörd, okomplicerad, rak och tydlig. Med TXT-tatueringen på sin hand lever han verkligen upp till sitt offentliga statement. Han är och andas text. Likt Zlatan är fotboll.”

– Per Vide, sälj- och marknadsansvarig bostad region öst, Riksbyggen


En schweizisk armékniv av idéer

”Joakim är en människa som tänker fritt. En schweizisk armékniv av idéer. Hans utomordentliga förmåga att destillera ut mening och riktning utifrån spretig information har hjälpt oss strukturera våra marknadsstrategier och göra dem begripliga för andra.”

– Mattias Engström, vd, Syncore Technologies


Gillar omöjliga uppdrag

”Joakim är en av de mest kreativa människor jag känner. Han har inga problem med att ta sig an omöjliga uppdrag, snarare tvärtom. Han är en person som siktar längre än stjärnorna och lyckas! En mycket sympatisk och vänlig person.”

– Melker Wickman, senior UI/UX artist, King


Stort hjärta och galet kreativ

”Joakim är en man med tusen förmågor och ett ovanligt stort hjärta. Han är lika hängiven som han är modig, lika målinriktad som galet kreativ. Han kan konsten att lyssna och läsa mellan raderna. Som ingen annan sätter han samman ord till finurliga texter. Men det bästa med Joakim är nog hans inställning att ingenting är omöjligt. Den gör det så fantastiskt roligt att samarbeta med honom.”

– Charlotte Elisson, kommunikationschef, Länsförsäkringar Södermanland


Ärlig och med ett driv framåt

”Joakim är ärlig och personlig på ett sätt som får andra att trivas och bli kreativa i hans sällskap, med en stor portion humor, värme och ett rörligt sinne så skapar han alltid ett bra möte och ett driv framåt. Jag kan varmt rekommendera Joakim till alla former av kreativa möten och långsiktiga samarbeten.”

– Niklas Jensen, regionchef Mälardalen, Heimstaden Förvaltning


Öppen och generös

”Joakim är en öppen, ärlig och generös person som arbetar intensivt med mycket optimism. Han skapar ett gott, kreativt arbetsklimat så vi får mycket gjort. Det är kul att samarbeta med honom.”

– Torbjörn Olsson, vd, Bostadsbolaget i Mjölby