Är det läge för en fika? Jag bjuder.

Joakim Hedström, varumärkesstrateg och författare

Som tioåring fick jag en skrivmaskin. En tung, grön metallkonstruktion som gick att bära med sig i ett hårt fodral. Från den dagen ville jag bli författare. Det enda hindret var väl att jag inte visste hur.

Jag började skriva rollspelsäventyr. Efter många år blev det recensioner, reklamtexter, årsredovisningar och mängder av böcker – om allt från försäljning till skrivande och varumärkesarbeten. Hur det gick till vet jag knappt, förutom att det ena leder till det andra och plötsligt var jag även författare.

I dag jobbar jag främst som varumärkesstrateg och författare och beskrivs av mina kunder som en schweizisk armékniv av idéer. Jag utbildar och föreläser om bland annat varumärken, skrivteknik och min livsresa. Dessutom älskar jag lakrits, har producerat en miljard seriestrippar och fått ett av Europas största klockspel att spela Behind the wheel av Depeche Mode i tre veckor.

På kundlistan finns bland andra Riksbyggen, Länsförsäkringar, Linköpings universitet, Mjärdevi Science Park, Bostadsbolaget i Mjölby, Myresjöhus och Region Östergötland.

Kontakta mig

joakim@egetforlag.se
Linkedin
0708–12 91 21

Joakim Hedström
Eget Förlag Sverige AB
Bråddgatan 7
602 22 Norrköping