Boka mig

Som tioåring fick jag en skrivmaskin. En tung, grön metallkonstruktion som gick att bära med sig i ett hårt fodral. Från den dagen ville jag bli författare. Det enda hindret var väl att jag inte visste hur.

Jag började skriva rollspelsäventyr. Efter många år blev det recensioner, reklamtexter, årsredovisningar och mängder av böcker – om allt från försäljning till skrivande och varumärkesarbeten. Hur det gick till vet jag knappt, förutom att det ena leder till det andra och plötsligt var jag även författare.

I dag jobbar jag främst som varumärkesstrateg och föreläsare och beskrivs av mina kunder som en schweizisk armékniv av idéer. Genom att se och höra det andra kanske missar hjälper jag dig att hitta den optimala vägen framåt.

Dessutom älskar jag lakrits, har producerat en miljard seriestrippar och fått ett av Europas största klockspel att spela Behind the wheel av Depeche Mode i tre veckor.

På kundlistan finns bland andra Riksbyggen, Länsförsäkringar, Linköpings universitet, Mjärdevi Science Park, Bostadsbolaget i Mjölby, Myresjöhus och Region Östergötland.


Joakim Hedström, varumärkesstrateg och föreläsareJag finns tillgänglig att boka som föreläsare och workshopledare på temat varumärken och varumärkesarbeten. Jag kan även hjälpa dig att göra ett varumärkesjobb, från förankring och paketering till att leva värderingarna i nöd och lust. Om du hellre vill ha en egen bok i handen så fixar vi såklart det också.

Joakim Hedström
joakim@egetforlag.se
Linkedin
0708–12 91 21